Anti-agingverzorging

JDA
JDA
JDA
JDA
Lifting
Lifting

Anti – agingverzorging

Tijdig beginnen loont zich !

Jean d’Arcel maakt het u mogelijk om bij elke leeftijd het natuurlijk verouderingsproces van de huid met de allergrootste zorg te behandelen.

Jean d’Arcel concentreert zich erop moderne en bijzonder actieve  verzorgingsproducten te ontwikkelen die de zichtbare tekenen van huidveroudering doeltreffend en langdurig te bestrijden.

Co enzym Q10  activeert in verbinding met andere plantaardige bestanddelen de energiestofwisseling in de huidcellen en verhoogt hun weerstand. Heeft een anti vrije radicalen werking en remt huidveroudering af.

Vitamine C stimuleert de aanmaak van huidcollageen wanneer dit begint af te nemen. Ook een doeltreffend anti-oxidant  die de huidbeschadiging bestrijdt veroorzaakt door invloed van het milieu.

Retinol ( vitamine A ) verbetert de elasticiteit van de huid en normaliseert de keratinevorming. Bevordert de aanmaak van collageen en elastine.

Isaflovonen ( afkomstig van de sojaboon ) , verwennen de huid . Extract van soja vult het oestrogeengehalte van de huid aan , stimuleert de stofwisseling van de huidcellen en vermindert de rimpels.

Hyualuronzuur voor een optimale intensieve hydratatie van de huid. Is een natuurlijke “ filler “ . Vult het volume van de huid weer op.

Matrixyl , een verstevigingscomplex voor een gladde huid.